Hoppa till innehåll

Matlagning 1

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 100 poäng

Matlagning 1
Klassrum, Dagtid

Ämnet behandlar grundläggande matlagningsmetoder och variationer av dem samt hur matlagningens historia och olika mattraditioner påverkar dagens matlagning.

Det ingår också hur råvaror används samt betydelsen av produktkvalitet. Dessutom behandlas bestämmelser om hygien och arbetsmiljö vid matlagning.

Ämnes-/kursplan

MALMAL01 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

MALMAL01-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

1 Kursstart

  1. Kursstart 4819771

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar
    Slutdatum
    Studietakt

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Kursen kommer att hållas 1 dag per veckan mellan kl. 8:30-15:30 i våra lokaler på Terminalvägen 12B, Solna.
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.