Hoppa till innehåll

Livsmedels- och näringskunskap 1

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 100 poäng

Livsmedels- och Näringskunskap 1
Klassrum, Dagtid

Ämnet behandlar livsmedel och råvaror samt hur de påverkas av olika faktorer. Det behandlar dessutom hur man komponerar matsedlar och recept för olika behov samt sambandet mellan mat, dryck och hälsa.

Ämnes-/kursplan

LIVLIV01 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

LIVLIV01-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

1 Kursstart

  1. Kursstart 4819769

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar
    Slutdatum
    Studietakt

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Kursen kommer att hållas 1 dag per veckan mellan kl. 8:30-15:30 i våra lokaler på Terminalvägen 12B, Solna.
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.