Hoppa till innehåll

Bageri 1

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 100 poäng

Bageri 1
Klassrum, Dagtid

Ämnet bageri- och konditorikunskap behandlar hantverksmässiga metoder för att framställa olika typer av bröd och konditorivaror. Se ämnesplanen för mer information om de enskilda kurserna.

Ämnes-/kursplan

BAGBAG01 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

BAGBAG01-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

1 Kursstart

  1. Kursstart 4819763

    Kursstart
    Ansökan öppnar
    Kurslängd
    Skola
    Astar
    Slutdatum
    Studietakt

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Kursen kommer att hållas 1 dag per veckan mellan kl. 8:30-15:30 i våra lokaler på Terminalvägen 12B, Solna.
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.